Secretariatul General al Guvernului vrea să achiziționeze calculatoare și echipamente de rețea, cum ar fi calculatoare, laptop-uri, imprimante, echipamente de prelucrare grafică și de comunicație. Valoare estimată a contractului este de 1.731.935 de lei.

Conform portalului on-line al Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Secretariatul General al Guvernului (SGG) a pornit o procedură de achiziție pentru echipamente de tehnică de calcul: staţii de lucru desktop – 60 bucăți, staţii de lucru mobile-10 bucăți, staţii de lucru mobile pentru prelucrare grafică și staţii de lucru desktop prelucrare grafică – 12/1 buc.

Totodată, în contractul de achiziție mai figurează și intenția de cumpărare a 4 imprimante multifuncționale color și 13 imprimante pentru grup de lucru 5 de utilizatori.

Primul lot al achiziției, care include echipamentele de tehnică de calcul, echipamentele grafice și imprimante are o valoare estimată de 1.027.715 de lei.

Contractul mai conține un al doilea lot care include achiziționarea unor echipamente pentru infrastructura de comunicații: – acces Point WiFi – 10 bucăți; – upgrade soluţie WiFi Corp A Palat Victoria – 40 bucăți; – switch etbernet 24 porturi 1GB – 10 bucăți; – switch core datacenter – 2 bucăți.

Valoare estimată a lotului al doilea este de 704.220 lei.

Anunțul SGG a fost publicat în SEAP pe 17 august, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 23 septembrie, iar contractul este de tip furnizare/cumpărare prin licitație dechisă.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.