Simona Halep a devenit Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Sportiva spune că distincția este specială și diferită.

La Universitatea „Ovidius” din Constanța a avut loc, luni, ceremonia de acordare a titlului de Ambasador jucătoarei de tenis Simona Halep, numărul 1 în clasamentul mondial, dar și absolventă a acestei instituții. Amfitrion a fost chiar rectorul universității, Sorin Rugină, care a declarat că Halep ar fi trebuit să intre în posesia acestui titlu încă din urmă cu doi ani.

„Este prima care va beneficia de titlul de ambasador al Universității Ovidius Acest titlul a fost inițiat în 2014 și s-a materializat în 2016, prin hotărâre de Senat. Din nefericire, e o hotărâre de Senat pe care am temporizat-o până ne-am armonizat agenda. Și iată că într-un final lucrul se realizează. (…) Simona a devenit și este cea mai bună jucătoare de tenis a momentului deoarece a arătat tuturor că este pregătită nu doar să muncească cum ne-am obișnuit a se motiva, dar să și învețe din propriile greșeli, consolidând-și astfel o mentalitate de campion”, a declarat rectorul UOC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.