Simona Halep își prezintă la Constanța trofeul obținut la Wimbledon, prilej de sărbătoare pentru locuitorii orașului, dar și pentru turiștii aflați în aceste zile pe litoral. Mii de persoane sunt prezente.

Festivitățile organizate de autoritățile locale au început la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța, prima parte a evenimentului desfășurându-se la bordul unui autobuz etajat.

De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon și-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

Pentru a asigura fluența traficului, în intervalul orar 16.00 – 18.00, circulația autovehiculelor a fost restricționată pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecția cu strada Traian și pe strada Traian până la intersecția cu strada Termele Romane.

În jurul orei 17.30, Simona Halep a urcat pe scena amenajată în Piața Ovidiu, unde a fost aplaudată de miile de persoane venite să o aclame.

Pe scenă, Simona Halep a ridicat trofeul de la Wimbledon, fiind aplaudată de mulțime. Sportiva a spus că i se pare minunat tot ce se întâmplă la Constanța și a adresat noi mulțumiri tuturor.

Simona Halep a povestit mulțimii cum a început să joace tenis, când a câștigat primul trofeu, respectiv la 6 ani și jumătate.

Sportiva a spus că obiectivul său principal este acum olimpiada și țintește o medalie, indiferent de care, „medalie să fie”.

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănțeancă a fost al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.