Un sistem nou pentru plata parcării, cu ajutorul unei aplicații pe telefonul mobil, va fi implementat, din această lună, în stațiunea Mamaia. Aplicația va arăta și o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aplicația „Constanta Parching” este disponibilă deja și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, va arăta pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

„Aplicația Constanta Parking reprezintă o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Prin intermediul aplicației se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj”, spun sursele citate.

Taxarea se va face prin SMS, la numărul 7475, iar în funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Noul sistem de plată a parcării prin SMS, Constanța Parching, va fi implementat începând cu data de 15 aprilie și va înlocui astfel sistemul existent, TPARK. Cele două aplicații vor funcționa însă în paralel până pe data de 1 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.