Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a făcut achiziții de aproximativ 19 milioane de lei în ultima săptămână. Printre achiziții se numără telefoane, cartușe de imprimante și echipamente de recunoaștere optică. STS a cumpărat în luna mai și mașini de teren și utilitare de 7,5 milioane lei.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a făcut achiziții recente de aproximativ 19 milioane de lei, contractele fiind încheiate pentru terminale telefonice inteligente (2 milioane de lei), cartușe de imprimantă (6,9 milioane de lei) „pentru eficientizarea activității personalului STS și a fluxurilor de lucru interne” și echipamente de recunoaștere optică (10 milioane de lei), potrivit datelor introduse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Acordul-cadru pentru echipamentele achiziționate are o durată de 24 de luni iar finanțarea pentru achiziție provine din fonduri bugetare.

În luna mai, Serviciul de Telecomunicații Speciale a mai achiziționat autoutilitare și autovehicule de teren în valoare de 7,5 milioane de lei, ” necesare pentru înlocuirea vehiculelor vechi și completare deficitului”, așa cum se arată în acordul-cadru încheiat cu STS și publicat pe SEAP.

Totodată, STS a mai efectuat lucrări de construcție pentru un centru de date cu rol de „disaster recovery”, în valoare de 26,4 milioane de lei.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a avut un buget de 608 de milioane de lei pentru anul 2019, din care 320 de milioane reprezintă cheltuieli de personal, iar aproximativ 200 de milioane de lei reprezintă achiziții publice, conform datelor publicate pe site-ul insituției.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.