Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, pe lângă oamenii onești care ies la mitinguri, sunt protestatari care nu știu exact de ce ies în stradă, singura sursă de informare fiind Facebook-ul., iar alții sunt plătiți din străinătate

“Problema e că cei care sunt mai gălăgioși nu vor să accepte rezultatul alegerilor. Ieșirea oamenilor în stradă ne duce la concluzia că aceste demersuri, unii sunt poate curați în ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevrați din străinătate. Au fost învățați cum să procedeze la mitinguri, cum să provoace jandarmii. (…) Unii participă fără să știe. Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc, li se pare adevărul absolut și așa dau curs unor astfel de demersuri. Rețelele de socializare joacă un rol foarte prost în cee ace înseamnă informarea. Nu numai la noi, din păcate, ci și în alte țări”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Acesta a mai spus că președintele a avut un rol de jucat în divizarea societății.

“Sper ca toate aceste modificări, care nu sunt suficiente, să mai ajute România în revenirea la normalitate. În momentul de față este o fractură uriașă. Președintele aici ar fi avut un rol de jucat, dar mă întreb dacă mai poate să joace un astfel de rol, deoarece vin alegerile anul viitor. Nu putem lăsa societatea să rămâna fracturată în acest fel”, a mai spus președintele Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.