Tenews (10 stiri) este un site ce ofera stiri de ultimă oră, disponibile online. Tenews iti ofera ştiri interne si externe în timp real, fara a modifica continutul provenit de la sursa.

Un ziar online care te tine in miezul evenimenteleor

________________________________________________________________________

Stiri din domeniul politic – Click aici.

În anul 2003 a avut loc un plebiscit prin care Constituției i-au fost aduse 79 de amendamente, devenind astfel conformă cu legislația Uniunii Europene. Conform Constituției, România este un stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Forma de guvernământ a statului român este republica.

 

 

 

Stiri din domeniul economic – Click aici.

Economia României este o economie de piață, conform Constituției din 1991. Conform acesteia, statul este obligat să asigure libertatea comerțului și protecția concurenței loiale. În economia României acționează așadar legea cererii și a ofertei.

 

Stiri din domeniul sportiv – Click aici.
Primele asociații sportive din România a fost înființate la mijlocul secolului al XIX-lea. Una din primele s-a numit „Societatea de dare la semn” (înființată în timpul domniei lui Al. I. Cuza). În primii ani ai secolului al XX-lea s-au extins sporturi precum boxul, ciclismul și mai târziu jocurile de echipă.

 

 

Stiri din domeniul international – Click aici.

Va punem la dispozitie stiri din toate colturile lumii prin corespondentii nostrii si prin parteneriatele pe care le detinem.

 

 

 

Stiri de actualitate – Click aici.

Ceea ce este actual, eveniment, întâmplare curentă, timpul de față

 

 

 

Stiri din domeniul tehnologic – Click aici.

Whisler afirmă: «Noua tehnologie încă nu are un nume bine stabilit; noi o vom denumi „tehnologia informației

 

 

Stiri din domeniul cultura – Click aici.

Totalitatea valorilor materiale și spirituale create de omenire și a instituțiilor necesare pentru comunicarea acestor valori. Faptul de a poseda cunoștințe variate în diverse domenii

 

 

Tenews pune la dispozitie o rubrica numita FOTO&Video unde puteti admira peisaje frumoase de pe teritoriul tarii Romanesti si multe altele. – Click aici.

 

 

VIATenews
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.