Peste 300 de motociclişti din România au realizat, sâmbătă, un steag imens cu ajutorul unor eşarfe colorate în roşu, galben şi albastru, în localitatea Baia de Fier, lângă Peştera Muierilor, în cadrul evenimentului Slowride Transalpina Fest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prima ediție a Slowride Transalpina Fest, organizată în perioada 14-16 iulie, lângă Peştera Muierilor, este dedicată iubitorilor de motociclete și concerte rock, iar sâmbătă, în cadrul unei parade, sute de motociclişti au format tricolorul românesc, la Baia de Fier.

“Am vrut să aducem o premieră pentru România și să formăm cel mai mare tricolor din motociclete. Am avut în paradă peste 300 de motocicliști, iar fiecare motociclist a purtat una dintre culorile drapelului României. Am mers astfel în paradă pe o distanță de 25 de kilometri. Anul viitor vrem să facem un tricolor și mai mare și să stabilim un record Guiness. Prin această paradă am vrut să promovăm, ca de fiecare dată, deviza noastră <<Motocicliști, fiți responsabili!>>”, a declarat Bogdan Mitu, președintele SlowRiders RC.

Pe scena amplasată pe stadionul din apropierea Peşterii Muierilor vor concerta sâmbătă seara ZOB, Altar, Bucovina și alții, prețurile biletelor de intrare variaind între 15 lei pentru o zi și 40 de lei pentru toate cele trei zile cât durează evenimentul.

Participanții la festival se pot bucura de concursuri cu premii în aer liber, muzică folk la foc de tabără și vor putea cumpăra produse și accesorii moto în cadrul expoziției speciale.

VIATenews
SURSĂMEDIAFAX
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.