Premierul Mihai Tudose a declarat joi seara, după ședința Cex PSD că Rovana Plumb și Sevil Shhaideh au vrut să demisioneze imediat după apariția anchetei DNA privind cazul Belina, dar la acea vreme le-a oprit ca să nu fie a nu semnal de degringoladă.

“Atât Sevil, cât și Rovana au venit să își prezinte demisiile. Le-am oprit, l-am sunat pe Liviu și am reușit să le oprim tocmai pentru a nu fi un semnal de degringoladă, dar colegele au ajuns la limita răbdării, în special ministrul Sevil”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Premierul a afirmat că speră ca Sevil Shhaideh să accepte să rămână în aparatul guvernamental. Cât privește scandalul dintre premierul Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea, premierul a spus: “Nu a fost război. Nu a fost câștigator”.

Rovana Plumb (ministrul delegat pentru fonduri europene), Sevil Shhaideh (viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale) și Răzvan Cuc (ministrul Transporturilor) au anunțat că vor demisiona din Guvern, urmând ca ședința CEx PSD de vineri să decidă înlocuitorii.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.