Primăria Capitalei anunță că UEFA a scos la vânzare biletele pentru EURO 2020, cu un an înainte de debutul turneului final. Prețurile biletelor care se vând online începând de miercuri sunt cuprinse între 30 și 125 de euro.

„Cu un an înainte de debutul turneului final EURO 2020, UEFA a deschis vânzările de bilete. Începând de astăzi (miercuri -n.r.), acestea se pot cumpăra exclusive online de pe platforma www.euro2020.com/tickets . UEFA EURO 2020 va debuta pe 12 iunie 2020 și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziționa bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Ediția cu numărul 60 este una specială, de celebrare a EURO, și va avea o desfășurare fără precedent. Un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor, însemnând că mai mulți suporteri că niciodată vor beneficia de șansa de a trăi pe viu această”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri: trei în grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la EURO 2020, Naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională.

„Biletele pentru partidele de pe Arena Națională din București s-au pus în vânzare la următoarele prețuri:

Categoria 3 (peluze) 30 euro; Categoria 2 (colțurile stadionului) 75 euro; Categoria 1 (tribunele I și II); 125 euro.

Înscrierea pentru achiziționarea de bilete în perioada 12 iunie – 12 iulie 2019 este cea mai bună posibilitate pentru români să-și asigure intrarea lEURO 2020 organizat la București. UEFA a ținut cont de puterea de cumpărare mai mică din Azerbaidjan, Ungaria și România, astfel încât biletele sunt mai ieftine cu 40% la Baku, Budapesta și București decât în țările occidentale. În plus, biletele la meciul din optimi au același preț că la meciurile din grupe. În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA” se mai arată în comunicatul PMB.

Municipalitatea mai transmite că o a două perioadă de vânzare de bilete va fi programată în decembrie 2019, pentru suporterii echipelor calificate la turneul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.