Autorităţile turce nu au putut percheziţiona, luni, un vehicul abandonat aparţinând Consulatului saudit din Istanbul, deoarece nu au primit permisiunea Arabiei Saudite, în ancheta privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi.

Poliţia turcă a găsit luni un vehicul abandonat, într-o parcare privată din oraşul Istanbul. Vehiculul seamănă cu o maşină observată în faţa Consulatului saudit în ziua dispariţiei jurnalistului disident Jamal Khashoggi. Vehiculul, marca Mercedes, a fost depistat în zona Sultangazi din Istanbul, au declarat surse citate de cotidianul Hürriyet.

Poliţia turcă nu a putut percheziţiona vehiculul, deoarece autorităţile saudite nu au fost de acord. Percheziţia ar urma să aibă loc marţi, au declarat surse citate de CNN Turk.

Autorităţile turce şi cele saudite investighează cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dispărut pe 2 octombrie, după intrarea în Consulatul saudit din Istanbul. Oficiali saudiţi au admis că jurnalistul a fost ucis în Consulat, într-o operaţiune neautorizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.